Ανοιχτοί λογαριασμοί στο Conference League

Η Φέγενορντ εκμεταλλεύτηκε για άλλη μία φορά την ισχύ του «Ντε Κάιπ» και νίκησε με 3-2 τη Μαρσέιγ στον πρώτο ημιτελικό του Europa Conference League, αποκτώντας μικρό προβάδισμα για τον τελικό της 25ης Μαΐου στα Τίρανα, ενώ Λέστερ και Ρόμα έμειναν στο 1-1 στον άλλο ημιτελικό, στο «Κινγκ Πάουερ».

Οι Ολλανδοί ξεκίνησαν εντυπωσιακά απέναντι στους Φωκαείς και στο πρώτο εικοσάλεπτο είχαν ήδη προβάδισμα δύο τερμάτων, με σκόρερ τους Ντέσερς (18΄) και Σινιστέρα (20΄).

Η ομάδα της Μασσαλίας, ωστόσο, αντέδρασε άμεσα και πριν οδηγηθούν οι 22 παίκτες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, έφερε το ματς στα ίσα με τους Ντιένγκ (28΄) και Ζέρσον (40΄).

Ένα μεγάλο λάθος του Τσάλετα-Τσαρ, ωστόσο, στα 10 δευτερόλεπτα απ' την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου, έδωσε την ευκαιρία στη Φέγενορντ να φτάσει στη νίκη, καθώς ο Μαρσιάνο κατέβασε... ρολά στο τελευταία τέταρτο, στις τρεις ευκαιρίες της Μαρσέιγ.

Στο Λέστερ, η Ρόμα βρήκε το γκολ που έψαχνε με τον Πελεγκρίνι στο 15΄, έπειτα από καταπληκτική ενέργεια κι ασίστ του Ζαλέφσκι.

Οι «Αλεπούδες» πίεσαν ασφυκτικά στο δεύτερο ημίχρονο για την ισοφάριση κι εντέλει έφτασαν στο 1-1 με τον Λούκμαν στο 67΄, αφήνοντας τα πάντα ανοικτά για τη ρεβάνς στο «Ολίμπικο».


© 2024 iThessalia | CREATED BY ITWORX