Δήμος Φαρσάλων: Διανομή τροφίμων μέσω ΤΕΒΑ σε 348 οικογένειες

Διανομή τροφίμων σε 348 οικογένειες δικαιούχους με 715 μέλη θα πραγματοποιήσει ο δήμος Φαρσάλων μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ). Η διανομή των τροφίμων έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022, από τις 09:00 π.μ. έως 13:30 μ.μ., στη Σκεπαστή Αγορά Φαρσάλων.

Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν είναι τα εξης: αλεύρι, βόειο κρέας, γάλα εβαπορέ, γραβιέρα, ελαιόλαδο, ζάχαρη, ζυμαρικά, καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης, κριθαράκι μέτριο, μήλα, οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, πατάτες, ρύζι, σαμπουάν, σκόνη για πλύσιμο ρούχων 55 μεζούρες, συμπυκνωμένος χυμός τομάτας, υγρό κρεμοσάπουνο, υγρό πιάτων, φακές, φασόλια, φέτα, χοιρινό κρέας.
Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλάβουν τα προϊόντα με την επίδειξη της απόφασης έγκρισης ΚΕΑ ή του ΑΜΚΑ του μέλους της αίτησης που παραλαμβάνει και σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης των ιδίων, με επιπλέον κατάθεση εξουσιοδότησης ετέρου προσώπου με βεβαίωση γνήσιου υπογραφής από αρμόδια Αρχή. Όταν η εξουσιοδότηση δε φέρει το γνήσιο της υπογραφής απαιτείται επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας, ή άλλου επίσημου εγγράφου από το οποίο προκύπτουν ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ του.
Μεθοδολογία Διανομής «Drive Through»: Οι ωφελούμενοι θα προσεγγίσουν το σταθερό σημείο διανομής (Σκεπαστή Αγορά Φαρσάλων) με όχημα θα ακολουθήσουν τους διαμορφωμένους διαδρόμους εισόδου και εξόδου του οχήματος στο περιβάλλοντα χώρο.
Μετά τη λήξη της ημερήσιας διανομής 13:30 μ.μ. τα αδιάθετα προϊόντα επιστρέφονται άμεσα στις αποθήκες του προμηθευτή και δεν μπορεί να γίνεται καμία παραλαβή.
Πληροφορίες στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Φαρσάλων – (ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ): 24193 50162, -167, -168.


Πηγή: www.ertnews.gr
© 2024 iThessalia | CREATED BY ITWORX