Η Άιντραχτ σταμάτησε την Μπαρτσελόνα

Απίθανη πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League πανηγύρισε στο «Καμπ Νου» απέναντι στην Μπαρτσελόνα η Άιντραχτ, καθώς παρά το 1-1 του αγώνα στη Φρανκφούρτη προηγήθηκε 3-0 στην έδρα των Καταλανών, που μείωσαν στο τέλος σε 2-3.

Το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου έμεινε άπραγη και στην Ευρώπη φέτος, καθώς η εξαιρετική γερμανική ομάδα, που κάνει μεγάλη πορεία στη διοργάνωση, πέτυχε μία από τις μεγαλύτερες προκρίσεις στη σύγχρονη Ιστορία της.

Η Άιντραχτ υποχρέωσε σε ήττα τους Καταλανούς μετά από 15 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και 23 παιχνίδια χωρίς ήττα σε κανονική διάρκεια αγώνα, καθώς τελευταία φορά ήταν το 0-3 από μια άλλη γερμανική ομάδα, την Μπάγερν στο Μόναχο (8/12.2021), για τους ομίλους του Champions League.

Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Κόστιτς με τα δύο γκολ που πέτυχε και μία ασίστ, στο 4΄ με πέναλτι και στο 67΄ με διαγώνιο σουτ. Ενδιάμεσα ο Μπόρε είχε κάνει το 0-2 στο 36΄ από ασίστ του Κόστιτς.

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Τσάβι ήταν μειώσει την έκταση της ήττας με «κεραυνό» του Μπουσκέτς στο 90΄+1 και το πέναλτι του Ντεπάι στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων!


© 2024 iThessalia | CREATED BY ITWORX