Λάρισα: Μετέφεραν παράτυπους μετανάστες – Δύο συλλήψεις

Συνελήφθησαν, χθες (11-05-2022) το μεσημέρι σε σημείο του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε., από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τεμπών, -2- άτομα και συγκεκριμένα -1- αλλοδαπός και -1- ημεδαπή, διότι κατελήφθησαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας της ημεδαπής και να μεταφέρουν, ως οδηγός και συνοδηγός, αντίστοιχα, -4- αλλοδαπούς με προορισμό την Αθήνα, οι οποίοι είχαν εισέλθει και παρέμεναν παράνομα στη χώρα και ομοίως συνελήφθησαν.
Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε, καθώς και -2- κινητά τηλέφωνα του οδηγού και της συνοδηγού.

Εξιχνίαση απάτης – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, για απάτη σε βάρος ημεδαπής.
Ειδικότερα, την 17-01-2022, η παθούσα επικοινώνησε τηλεφωνικά με άνδρα στο πλαίσιο αγγελίας που εντόπισε σε ιστοσελίδα για ενοικίαση διαμερίσματος στην πόλη του Βόλου.
Στο πλαίσιο της επικοινωνίας, συμφωνήθηκε η καταβολή του χρηματικού ποσού των -100- ευρώ, ως προκαταβολή για τη μίσθωση του ακινήτου, το οποίο κατέθεσε η παθούσα σε τραπεζικό λογαριασμό του ημεδαπού δράστη, όπως της υποδείχθηκε.
Μετά την καταβολή του προαναφερόμενου χρηματικού ποσού, ο δράστης διέκοψε κάθε επικοινωνία, ενώ όπως διαπίστωσε, το προς ενοικίαση διαμέρισμα βρίσκεται σε πόλη του εξωτερικού.

Εξιχνίαση κλοπής – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αλλοδαπού

Από το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού άνδρα.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο δράστης, την 03-05-2022 το πρωί σε περιοχή των Τεμπών, διέρρηξε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας ημεδαπής και αφαίρεσε από το εσωτερικό το χρηματικό ποσό των  4.500 ευρώ.

Επιμέλεια: Μάνια Γκουσιάρη


© 2024 iThessalia | CREATED BY ITWORX