Αυτή η μπύρα με το κεχριμπαρένιο χρώμα και το κάστανο Μελιβοίας, είναι το νέο προϊόν της συνεργασίας των ντόπιων καστανοπαραγωγών με Λαρισαίους ζυθοποιούς.
Όπως ανέφερε στη διάρκεια παρουσίασης της Loches στους δημοσιογράφους, ο Γιώργος Πέτρου, ιδιοκτήτης της ζυθοποιίας Πηνειού, χρησιμοποιήθηκε καστανάλευρο από τα κάστανα των περιβολιών της Μελιβοίας Αγιάς, έβρασε με μπύρα και της έδωσε μια ξεχωριστή, υπέροχη γεύση.
Μπύρα με κάστανο παράγεται κυρίως στη Γαλλία και την Ισπανία, όμως στην Ελλάδα, εκτός από μια προσπάθεια σε παλαιότερα έτη, είναι η πρώτη στο είδος της.
Η Loches μέσα στον Φεβρουάριο θα κυκλοφορήσει στην αγορά. Θα σερβίρετε σε όλα τα ανατολικά παράλια της Αγιάς, στη Λάρισα και όλη τη Θεσσαλία, αλλά θα διατίθεται και σε σούπερ μάρκετ και κάβες, όπως και online οπουδήποτε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.