myAADE

Στην επικαιροποίηση των στοιχείων επικοινωνίας με την ΑΑΔΕ καλούνται να προβούν φυσικά και νομικά πρόσωπα αλλά και νομικές οντότητες εφόσον είναι πιστοποιημένοι χρήστες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της ΑΑΔΕ.

Σύμφωνα με απόφαση του διοικητή της ΑΑΔΕ κ. Γιώργου Πιτσιλή, όσοι φορολογούμενοι δεν επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους ή είναι λανθασμένα, η ΑΑΔΕ δεν φέρει καμία ευθύνη καθώς δεν θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν ως δικαιολογία ότι για π.χ. δεν είδαν κάποια ειδοποίηση από την εφορία.

Η απόφαση προβλέπει ότι τα φυσικά και νομικά πρόσωπα, καθώς και οι νομικές οντότητες, που είναι πιστοποιημένοι χρήστες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, οφείλουν να επικαιροποιούν στην ψηφιακή πύλη myAADE, στην επιλογή «Μητρώο και Επικοινωνία» και στην ενότητα «Στοιχεία Επικοινωνίας», τα στοιχεία ηλεκτρονικής επικοινωνίας τους, δηλαδή τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) και τα τηλέφωνα τους (Κινητό και Σταθερό τηλέφωνο). Τα στοιχεία αυτά δύναται, κατ’ επιλογή του ενδιαφερόμενου, να συγχρονίζονται με το Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (ΕΜΕπ).


© 2024 iThessalia | CREATED BY ITWORX