Νέα απεργιακή κινητοποίηση των καλλιτεχνών στις 8 Φεβρουαρίου

Νέα Πανελλαδική Απεργία στον κλάδο των καλλιτεχνών θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο, Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου και συγκέντρωση στη Λάρισα που θα ανακοινωθεί σύντομα, σύμφωνα με σχετική απόφαση του παραρτήματος Λάρισας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου.

Όπως επισημάνθηκε στο πλαίσιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του παραρτήματος στο Εργατικό Κέντρο Λάρισα θα ληφθούν “όλα τα μέτρα για την οργάνωση και την επιτυχία της παρά το σύντομο χρονικό διάστημα που έχουμε με τις πρόχειρες αποφάσεις συνδικαλιστικών ηγεσιών και της ομοσπονδίας μας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια συνάδελφοι σε Live και εκδηλώσεις να απευθύνονται στο κοινό για τις εξελίξεις.

Νέα απεργιακή κινητοποίηση των καλλιτεχνών στις 8 Φεβρουαρίου

Οι αποφάσεις που λήφθηκαν περιλαμβάνουν ακόμη τα εξής: Συμμετoχή με αντιπρόσωπό στο συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Λάρισας την Κυριακή 12/2.

-Συγκρότηση ομάδας συναδέλφων για την προετοιμασία σχεδίων ΣΣΕ και αμοιβολογίου για μουσικούς σε νυχτερινά μαγαζιά και παραδοσιακούς καλλιτέχνες.

-Η κεντρική μας πολιτιστική εκδήλωση μαζί με το ΕΚΛ θα πραγματοποιηθεί τον χειμώνα του 2023. Στηρίζουμε την πολύμορφη αγωνιστική και πολιτιστική δράση του ΕΚΛ για τα δικαιώματα των εργαζομένων.

– Συνέχιση και αναβάθμιση των Podcast του παραρτήματος όπως και την προβολή του στο διαδίκτυο.


Πηγή: www.ertnews.gr
© 2024 iThessalia | CREATED BY ITWORX