Βόλος: 16χρονη κατήγγειλε 22χρονο ότι την βίασε

Ένα νεαρό 22 ετών παντρεμένο και πατέρας ενός μικρού παιδιού, κατήγγειλε 16χρονη ότι την βίασε. Ο νεαρός κρατείται ως ύποπτος, μέχρι να οδηγηθεί στον ανακριτή  αύριο Τετάρτη. Η 16χρονη κατήγγειλε πως βιάστηκε μέσα στο αυτοκίνητο του νεαρού σε παραλιακή περιοχή και η σύλληψή του έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σύμφωνα με το νεαρό η ιστορία ξεκινά το Σάββατο το βράδυ στο πάρκο του “Ασύλου” όπου ο 22 χρονος βρήκε την παρέα της 16χρονης και διαπληκτίστηκε με έναν 26χρονο φίλο της γιατί τον συκοφαντούσε όπως είπε. Πιάστηκαν στα χέρια, η 16χρονη παρενέβη και τους χώρισε και τελικά έγιναν όλοι μια παρέα σύμφωνα με τα όσα είπε ο 22χρονος στους αστυνομικούς. Τελικά η 16χρονη με ένα φίλο της και ο 22χρονος με έναν δικο του έκαναν βόλτα σε παραλιακό χωριό του Ν. Πηλίου όπου εκεί, πάντα σύμφωνα με τον 22χρονο, η 16χρονη με τους άλλους τρεις βγήκαν έξω και έκαναν ένα “τσιγαριλίκι” και αυτός έμεινε στο αμάξι και μετά επέστρεψαν στο Άσυλο για να πάει ο καθένα σπίτι του στις 2 περίπου τα ξημερώματα. Στις 4 τα ξημερώματα αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του 22χρονου και τον συνέλαβαν και στην Ασφάλεια έμαθε ότι κατηγορούνταν για βιασμό και ζήτησε να υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις στο Νοσοκομείο.
Η 16χρονη κοπέλα είχε καταθέσει την καταγγελία στις 3 τα ξημερώματα και αμέσως μεταφέρθηκε για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Η ίδια είπε ότι τη βίασε το 22χρονος μέσα στο αυτοκίνητο στην παραλία του χωριού που είχαν πάει βόλτα την ώρα που οι άλλοι δύο φίλοι τους είχαν πάει βόλτα. Μάλιστα είπε ότι μόλις έφτασαν στο Βόλο ενημέρωσε τους άλλους φίλους για τα όσα είχαν συμβεί και πήγε στην αστυνομία.


Πηγή: www.ertnews.gr
© 2024 iThessalia | CREATED BY ITWORX