Βόλος: Πτώμα άνδρα ανασύρθηκε από την θαλάσσια περιοχή του Αναύρου

Ήταν λίγο πριν τις 10 το πρωί όταν περιπατητής εντόπισε ένα πτώμα να επιπλέει στην θαλάσσια περιοχή του Αναύρου, κοντά στο Ξενία του Βόλου και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για άνδρα ηλικίας 60-65 ετών, η σορός του οποίου εντοπίστηκε να επιπλέει μπρούμυτα στη θάλασσα. Ο περιπατητής ενημέρωσε παράλληλα το Λιμεναρχείο και κάλεσε και τον πρόεδρο των Ειδικών Δυνάμεων Βόλου Βασίλη Ηλιόπουλο.

Ο άνδρας φορούσε τα ρούχα του, αλλά δεν βρέθηκε πάνω του κάποιο έγγραφο που να αποδεικνύει την ταυτότητά του.

Την σορό περισυνέλεξε  σκάφος και στην συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου, ώστε να γίνει η ταυτοποίηση του πτώματος, αφού δεν βρέθηκαν πάνω του αποδεικτικά στοιχεία της ταυτότητάς του
Προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο Βόλου.

Σύμφωνα με νεώτερη ανακοίνωση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, πρόκειται για ηλικιωμένο άνδρα περίπου 75-80 ετών, αναστήματος 1,75-1,80μ., με λευκή γενειάδα και λευκά μαλλιά, ο οποίος φορούσε γκρι υφασμάτινο παντελόνι, ζακέτα φλις χρώματος μπλε με επιγραφή, πουλόβερ γκρι με αποχρώσεις μπλε και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια χρώματος μπλε, ενώ δεν έφερε επάνω του τιμαλφή.

Φωτογραφίες και βίντεο: Βασίλης Ηλιόπουλος

Επιμέλεια: ΦΡΟΣΩ ΠΑΥΛΟΥ


© 2024 iThessalia | CREATED BY ITWORX