Λάρισα: Εισβολή σε σπίτι από τα κεραμίδια της στέγης – Τι ανέφεραν οι ιδιοκτήτες στους αστυνομικούς

Ο δράστης στη Λάρισα ρίσκαρε τη σωματική του ακεραιότητα. Σκαρφάλωσε στη στέγη και αφού έβγαλε ορισμένα κεραμίδια κατάφερε να τρυπώσει στο σπίτι…

Τα κεραμίδια της στέγης, όχι μόνο δεν στάθηκαν εμπόδιο, αλλά αποδείχθηκαν κλειδί για την κλοπή που είχε σχεδιάσει. Ο άγνωστος δράστης κατάφερε να βγάλει εκείνα που έπρεπε ώστε να χωρέσει και να μπει στο σπίτι, που ανήκει σε δύο αδέρφια. Οι τελευταίοι έλειπαν και όταν επέστρεψαν, όπως ανέφεραν σε αστυνομικούς, βρήκαν το διαμέρισμα άνω – κάτω. Η λεία της ριψοκίνδυνης εισβολής ήταν 10.000 ευρώ, μαζί με δύο δαχτυλίδια που υπήρχαν στη ντουλάπα.

Μια όχι και τόσο συνηθισμένη κλοπή κατήγγειλαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ δύο αδέλφια 55 και 60 ετών αντίστοιχα. Τα δύο αδέλφια που είναι Αλβανοί υπήκοοι, κατήγγειλαν στην Αστυνομία ότι στις 12.15 το μεσημέρι μιας ημέρας που απουσίαζαν, άγνωστοι διέρρηξαν τη μονοκατοικία που ζούν σε οικισμό του Δήμου Κιλελέρ στη Λάρισα.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν τα δύο αδέλφια, ο δράστης από την πίσω πλευρά του σπιτιού αναρριχήθηκε στη στέγη της ισόγειας μονοκατοικίας. Στη συνέχεια μετακίνησε τα κεραμίδια και σπάζοντας το ξύλινο ταβάνι μπήκε στο σπίτι.

Όπως ανέφεραν βούτηξαν χρηματικό ποσό 10.000 ευρώ και δύο δαχτυλίδια, ένα χρυσό και ένα ασημένιο. Αμέσως μετά έγινε καπνός, χωρίς να αφήσει πίσω ίχνη που να προδίδουν την ταυτότητά του.


Πηγή: www.newsit.gr
© 2024 iThessalia | CREATED BY ITWORX